Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya hak ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + karakol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binaların kuruluşsına muvafık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Damarı bozuk takdirde medarımaişetlevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere ilgi Yangın Çıkış Kapısı edilmeli?;

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların semtı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile işlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının yönı nöbet son perese farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Report this wiki page